VÁLLALSZ-E TÖBB ESKÜVŐT IS UGYANAZON HÉTVÉGÉN?

SEMMI ESETRE SEM VÁLLALOK TÖBB ESKÜVŐT EGY NAPRA. EZEN A NAPON CSAK A TI ESKÜVŐTÖKRE KONCENTRÁLOK.

MILYEN FELSZERELÉSSEL/ESZKÖZÖKKEL DOLGOZOL?

CANON DIGITÁLIS TÜKÖRREFLEXES GÉPEKKEL DOLGOZOM, AMIKHEZ A PIACON FELLELHETŐ LEGJOBB MINŐSÉGŰ OBJEKTÍVEKET HASZNÁLOM, AMIKET FOLYAMATOSAN BŐVÍTEK IS.

VAN LEHETŐSÉG SZEMÉLYES TALÁLKOZÓRA?

A SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS KÖTELEZŐ JELLEGŰ. ÍGY VAN LEHETŐSÉG KÖTETLEN BESZÉLGETÉSRE ÉS ISMEREKEDÉSRE IS, AMI NAGYON FONTOS AHHOZ, HOGY A NAGY NAPON KÖNNYEN FEL TUDJATOK OLDÓDNI A KAMERA ELŐTT.

HOGYAN ÉS MIKOR KAPJUK MEG AZ ESKÜVŐI KÉPEKET?

A KÉPEK ÁTADÁSÁNAK MÓDJÁT ÉS FORMÁJÁT MINDEN ESETBEN A SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL BESZÉLJÜK ÁT. AZ ÁTADÁS MÓDJA TÖRTÉNHET SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS ALKALMÁVAL, POSTAI ÚTON VAGY ONLINE FORMÁBAN. A KIDOLGOZOTT, LEVÁLOGATOTT FOTÓK LEGKÉSŐBB 30 NAPPAL AZ ESKÜVŐ UTÁN ÁTADÁSRA KERÜLNEK.

HÁNY FOTÓT DOLGOZOL KI ÉS ADSZ ÁT?

EGY ÁTLAGOS, TELJES NAPOS ESKÜVŐ FOTÓZÁS ALKALMÁVAL VÁLOGATÁS UTÁN KB. 300-500 DARAB KERÜL KIDOLGOZÁSRA, S EZ A MENNYISÉG ÁTADÁSRA IS KERÜL. TERMÉSZETESEN EZEK A SZÁMOK NINCSENEK KŐBE VÉSVE, MINDEN ATTÓL FÜGG, HOGY TI MIT SZERETNÉTEK.

MEDDIG ŐRZÖD MEG A FOTÓKAT?

A MÁR KIVÁLOGATOTT KÉPEKET SEMMILYEN ESETBEN SEM TÖRLÖM, TÁROLÁSUK BIZTONSÁGOSAN, TÜKRÖZÉSSEL TÖRTÉNIK, AZAZ MINDEN KÉP DUPLÁN VAN TÁROLVA, ÍGY HA ÉVEKKEL KÉSŐBB ELVESZÍTITEK VAGY MEGSÉRÜL A SAJÁT PÉLDÁNYOTOK, NYUGODTAN FORDULJATOK HOZZÁM.

MENNYI IDŐT KELL SZÁNNI A BEÁLLÍTOTT FOTÓZÁSRA?

A BEÁLLÍTOTT FOTÓZÁS SORÁN KÉSZÜLNEK EL AZOK FOTÓK AMIK A LEGSZEBBEK LESZNEK, EZÉRT NAGYON FONTOS, HOGY NE SAJNÁLJÁTOK RÁ AZ IDŐT. A JAVASLATOM, HOGY A FOTÓZÁS NETTÓ IDEJE LEGALÁBB 2 ÓRA LEGYEN.

AZ ORSZÁG MELY RÉSZÉBEN VÁLLALSZ FOTÓZÁST?

AZ ORSZÁG TELJES TERÜLETÉN VÁLLALOK FOTÓZÁST, AMINEK A FELTÉTELEIT ÉS KÖLTSÉGEIT A SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ ALKALMÁVAL BESZÉLJÜK ÁT.

KÜLFÖLDÖN IS VÁLLALSZ FOTÓZÁST?

IGEN, VÁLLALOK KÜLFÖLDÖN IS FOTÓZÁST, BESZÉLEK ANGOLUL.

MINDENT ELOLVASTÁL, DE MÉG LENNE KÉRDÉSED VAGY NEM KAPTÁL VÁLASZT A FELMERŰLT KÉRDÉSRE?

EBBEN AZ ESETBEN VEDD FEL VELEM A KAPCSOLATOT, AZ ELÉRHETŐSÉGEIMET MEGTALÁLOD A KAPCSOLATOK OLDALON.