Épület, enteriőr-fotózás

Egy esküvői helyszín, egy konferencia, vagy akár egy nyelviskola tanterme, mind-mind a szolgáltatás szerves része. Mivel mindenkit befolyásol egy-egy döntésnél az esztétika, a látvány, a szépség, így érdemes ebből előnyt kovácsolni a vállalkozásod számára. Ha céged honlapján bemutatod a szolgáltatás helyszínét impozáns fotókkal, akkor máris nagyobb az esélye a foglalásnak, vásárlásnak, ajánlatkérésnek... Az épületfotózás másik fő célja, hogy betekintést enged, ezáltal bizalmat ébreszt.

Gyöngyszem a Zemplénben

A Sátoraljaújhely melletti Rudabányácska névtelen utcájában, a falu végi erdőszélén mindössze egyetlen házikó áll. Még az ötvenes években építették környékbeli mészkőből, vastag falakkal. A kilátás a domboldalon gyönyörű, közvetlenül a Magas hegyi kilátóra látni. Az erdőszéli környezetben a csend és a nyugalom a mindennapok része. A mai napig alkalmi "látogatók" a mókusok, pelék, őzek, nyulak, rókák, sőt még a vaddisznó is.

360°-os panoráma

Minden 360°-os (gömb panoráma) egyedileg elkészített panoráma képet a teljes egészében körbeforgatható látványvilág jellemez.