Ez valami más...

Egy albumot fizikailag kézbe venni a nap történetével csodálatos élmény. Olyan nyomtatott albumot javaslok, mely állja az idő próbáját, tartós, de ugyanakkor stílusos is. Két típust tudok ajánlani. A lenyűgöző luxus Matt Albumot és a gyönyörű Fine Art albumot. Minden album egyedülálló kézműves termék a legjobb minőségű anyagok felhasználásával gondosan készülnek, hogy gyönyörűen mutassa be a Ti napotokat. Mindkét album típus ugyanolyan magas színvonalú képzőművészeti papír és tinta felhasználásával készül, a fő különbség a prezentáció formátumban rejlik.

Luxus Matt Album

A Luxus Matt Album testesíti meg a klasszikus eleganciát és a kifogástalan figyelmet a részletekre. Minden egyes kép gondosan kis ablakban van elhelyezve ez az ún. paszpartu . A paszpartu elősegíti, hogy a kép több teret kapjon, jobban a középpontba kerüljön Ezek az albumok vastagok, a fotók vastag kartonra vannak szerelve; klasszikus stílusban, modern kivitelben.

Fine Art Album

A Fine Art albumoknál a fotót közvetlenül az oldalakra nyomtatjuk. Szinte láthatatlan a hajtásél a gerincen, ez a formátum lehetővé teszi a fotók elhelyezésének a korlátlan variációit az oldalon, beleértve a teljes egész oldalas átmeneteket is. A fotókönyvek többféle méretben, és oldalszámmal rendelhetőek, valamint lehetőség van arra is, hogy az album borítóképpel készüljön, így még igényesebbé téve az összhatást. A könyvek külső borítására a szatén és a bőr hatású mellett számtalan egyéb lehetőség is elérhető.

Az album díszdoboza